Sportbinder hemd, bruin

55,0061,50

Lange comfortabele “sport” binder van een stevige 4-way stretch Jersey voor dagelijks gebruik. De binder heeft een racerback, om de schouderbladen vrij te kunnen bewegen. Deze binder is zeer geschikt om mee te sporten, vanwege de kleine hoeveelheid stretch in het voorpand. Het voorpand loopt schuiner van schouder tot oksel, waardoor je een hemd of mouwloos shirt kunt dragen zonder dat de binder zichtbaar is.

Deze binder is geschikt voor personen met zacht- en stevig borstweefsel in een kleine cupmaat. Bij stevig borstweefsel (in elke cupmaat) adviseren wij de extra strong binder aan.

Het bovenste gedeelte van het voorpand is gemaakt van een dubbele laag 4-way stretch Jersey. Als versteviging zit er een dunne laag soepel geweven polyester tussen die een beetje stretcht. Het  bovenste gedeelte van het achterpand bestaat uit een enkele laag katoenen stretch ook verstevigd met dunne soepel geweven polyester.

Je draagt dus een zachte katoenen stof op je huid en nauwelijks polyester! De randen van de binder zijn afgebiest met stretchband waardoor deze bijna altijd perfect aansluit.

  • Materiaal binder: 80% katoen, 15% polyester, 5% elastan
  • Materiaal versteviging: 92% polyester, 8% elastan
  • Wasvoorschrift: Wassen op 40°, geschikt voor de droger

Anderen hadden ook interesse in:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sportbinder hemd, bruin” te beoordelen